6 reaktioner på ”Gott livsråd

  1. Åh, jag blir glad bara av att läsa det där! Ska se till att jag läser det ofta då!:)

  2. Oväntad paternalism från dig Niclas. Tror du verkligen att jag blir lyckligare av att göra MER av det som gör mig lycklig? Det är väl inte säkert att det skulle göra mig lyckligare. Det förutsätter ju att jag inte förstår mitt eget bästa.

  3. Micke: Det kan förstås vara så att det finns hyperrationella personer som alltid befinner sig i sin bliss point (jag tror att du kan vara en av dem). De bör inte följa denna uppmaning om maximal lycka är deras mål. (Notera att jag här, för att skydda mig mot anklagelsen om paternalism, använder mig av ett hypotetiskt imperativ.) Vi andra, däremot…

    Allt ryms inte i en slogan. Tack för tillfälle att klargöra detta.

  4. Ping: Bike tour from Brandenburg via Nauen and Oranienburg to Bernau (116 km) : Karl Andersson

Kommentarer inaktiverade.