Nonicoclolasos fyller ett år

Idag är det exakt ett år sedan denna blogg startades. Den 15 november 2007 fick jag för mig att börja dela med mig av mina tankar till en bredare publik än den fysiska vänkretsen. Sedan dess har jag haft 671 700 besök, dvs. i genomsnitt 1 840 besök per dag. Per månad ser besöken ut så här:

stat

Jag har under detta år skrivit 1 558 inlägg (dvs. i genomsnitt 4,3 per dag) och har fått 6 788 kommentarer (dvs. i genomsnitt 18,6 per dag). Jag vill med detta inlägg rikta ett stort tack till alla som klickar in här då och då och inte minst till er som delar med er av era reaktioner på det jag skriver. Det behöver kritiseras, ifrågasättas och, kanske, ibland hejas på.

För nytillkomna läsare, och för de läsare som har varit med från början och som kanske, likt mig själv, är lite glömska, vill jag idag, istället för att skriva de sedvanliga fyra inläggen, hänvisa till de inlägg jag skrev under den där allra första tiden, under november 2007. Mycket nöje!

Här återfinns inläggen från november 2007! (Rulla allra längst ned för att få det allra första inlägget och gå sedan uppåt.)