Nytt jobb

Från och med idag är min arbetsgivare Institutet för Näringslivsforskning (IFN). Jag var med och grundade Ratio 2002 och har arbetat där sedan dess och fram till igår. Nu är det dags att gå vidare, även om jag kommer att fortsätta att verka i Ratios forskningsprojekt ”Äganderätt, företagandets villkor och ekonomisk tillväxt’ på deltid även under innevarande och nästa år. Huvuddelen av min forskargärning är dock numera IFN-baserad. Jag kommer att fortsätta med samma inriktning mot institutionell och politisk ekonomi i vid mening som tidigare, och ser fram emot att fortsätta utvecklas som forskare i den starka forskningsmiljö som IFN erbjuder.

7 reaktioner på ”Nytt jobb

  1. Grattis Niclas!

    Jag är nyfiken. Hur politiska är Ratio och IFN i praktiken?

  2. Bra, men kommer t ex bloggen att fortsätta som tidigare? Gillar ämnesvalen…

  3. Jag funderar förvisso ibland på att sluta blogga, men just nu är min avsikt at fortsätta. Mitt nya jobb utgör härvidlag inga problem, då jag bloggar som privatperson.

Kommentarer inaktiverade.